rtv servis

GSM: 041 388 868

Samsung servis

Samsung servis Ljubljana

Podjetje Samsung je bilo ustanovljeno leta 1938 v Južni Koreji. V elektronsko industrijo pa se je vključilo v letu 1960. Po letu 1990, je Samsung bolj globaliziral svoje dejavnosti, zlasti izdelavo mobilnih telefonov in polprevodnikov, ki so postali njen najpomembnejši vir dohodka. Leta 1995 so ustvarili svoj prvi zaslon na tekoče kristale. Deset let kasneje, pa je postal največji svetovni proizvajalec zaslonskih plošč s tekočimi kristali.

Naš samsung servis vam nudi popravilo TV aparatov tega proizvajalca, poleg pa tudi kompleten audio in video program ter računalniške monitorje, ne popravljamo pa telefonov in tablic.

samsung servis


samsung logo

Servis samsung tv aparatov, audio in video aparatov

Naš samsung servis vam nudi popravila servis samsung tv aparatov vrst TV aparatov LED, LCD in PDP plazma. Vsak TV aparat¸skrbno pregledamo in naredimo oceno stroškov še isti dan kot je dostavljen v servis. Potrudimo ga popravimo v najkrajšem možnem času, odvisno od dobavljivosti rezervnih delov. Glede dobavljivosti delov je samsung zelo hiter in se zelo trudi za svoje kupce. V primeru daljšega čakanja na rezervne dele vam lahko ponudimo tudi nadomestni TV aparat.

Pokrivamo poravila tudi audio in video programa Samsung. V to kategorijo spadajo glasbeni stolpi, hišni kino, DVD predvajalniki in snemalniki…

Nudimo originalen samsung daljinec

V primeru okvare, vaš samsung daljinec popravimo, če pa to ni izvedljivo pa ga nadomestimo z novim originalnim ali pa nadomestnim daljincem. Nekateri starejši modeli niso več dobavljivi, vendar so večinoma samsung daljinci med seboj kompatibilni. Cenovno ugodnejše je originalni daljinec nadomestiti z nadomestnim, ki se programira točno za vaš model TV sprejemnika. Nadomestni daljinec ni kot univerzalni daljinec kateremu velikokrat manjkajo funkcije in je popolna zamenjava za originalni daljinec. Tudi pri menjavi baterij ne zgubi nastavitev za vaš TV aparat. Nadomestni ali originalni samsug daljinec lahko naročite tukaj.

samsung daljinec


Če želite daljinec točno za vaš model nam pišite, trenutna zaloga SAMSUNG daljincev v servisu:

Nadomestni daljinec se programira (to opravimo mi) točno za vaš model TV sprejemnika, zato od vas potrebujemo model ali oznako na originalnem daljincu. Pošlji povpraševanje za nadomestni daljinski upravljalnik.


samsung daljinec AA83-00655A

AA83-00655A

24,00 eur


Samsung BN59-01274A

BN59-01274A

47,00 eur


BN5901175N

BN5901175N

42,00 eur


univerzalni daljinec

Univerzalni daljinec

19,00 eur


Samsung univerzalni daljinec + baterije

univerzalni daljinec

18,00 eur