rtv servis

GSM: 041 388 868

Sony servis

Sony servis Ljubljana

Zgodovina podjetja Sony sega v leto 1946. Svoj prvi komercialni uspeh je dosegla leta 1955 z prodajo manjših radiov oziroma tranzistorjev po celem svetu, še posebaj Ameriki. Podjetje je bilo zelo napredno v video snemalnikih in razvilo Betamax sistem, ki pa se na koncu ni obdržal kot vodilni standart na tem področju. Prehitel ga je JVC-jev VHS sistem. Uspeli pa so na področju video kamer s sistem Hi8, nekaj kasneje so predstavili zelo uspešen wakman in discman. Firma je zelo prisotna na področju fotogafije, mobilnih naprav, igralnih konzol (playstation PS3 in PS3), tv aparatov…

Naš sony servis vam nudi predvsem popravila TV aparatov, audio in video naprav ter igralnih konzol playstation PS3 in PS4.

sony servis

 

sony logo

Sony servis tv aparatov, video in audio naprav

V našem servisu nudimo popravila Sony servis TV aparatov, video in audio naprav: domači kino, projektorji, DVD in Blu-ray predvajalniki. Vsak aparat se potrudimo popraviti v čim krajšem možnem času odvisno od dobavljivosti rezevnih delov.

Playstation PS3 in PS4 servis

Popravimo tudi igralne konzole playstation (PS3 in PS4). Cena je odvisna od vrste okvare, vedno pa se o smiselnosti popravila po pregledu predhodno pogovorimo z vami.

Playstation PS3 in PS4 servis

 

Originalni in nadomestni sony daljinec

Vaš sony daljinec se potrudimo popraviti, če to ni izvedljivo vam lahko priskrbimo novega. Na voljo vam je originalni ali nadomestni daljinski upravljalnik. Več si lahko preberete tu.

Če želite daljinec točno za vaš model nam pišite, trenutna zaloga SONY daljincev v servisu:

Nadomestni daljinec se programira (to opravimo mi) točno za vaš model TV sprejemnika, zato od vas potrebujemo model ali oznako na originalnem daljincu. Pošlji povpraševanje za nadomestni daljinski upravljalnik.


RMT-TZ120E

RMT-TZ120E

39,00 eur


Sony daljinec nadomestni

Sony daljinec nadomestni

26,00 eur


univerzalni daljinec

Univerzalni daljinec

19,00 eur


Sony univerzalni daljinec + baterije

univerzalni daljinec

18,00 eur