Daljinski upravljalnik

domov > Daljinski upravljalnik

Iščete originalni ali nadomestni daljinec za TV

V naši trgovini si lahko ogledate kateri daljinski upravljalnik je primeren za vas ali pa nam pišite!

  Potreboval bi ponudbo za:

  OriginalNadomestniOriginal in nadomestni

  Tu lahko dadate sliko daljinca.

  Daljinski upravljalnik originalni ali nadomestni

  Kaj se zgodi ko vam odpove daljinski upravljalnik? Vaš nedelujoč daljinski upravljalnik se vedno potrudimo popraviti. Dostikrat ga je potrebno samo razstaviti in temeljito očistiti, to je za vas najcenejša pot, do ponovnega delovanja. Dostikrat je problem v izrabljenosti kontaktov na tipkah, v tem primeru popravilo ni možno in je potreben nov originalen ali nadomesten daljinski upravljalnik. Najprimernejše za vas je kupiti originalni, kajti ta pokriva vse funkcije TV sprejemnika, navajeni ste oblike, poleg tega še posebej razporeda tipk na samem daljinskem upravljalniku.

  Še posebno, če ste naročnik na kabelskem omrežju je originalni daljinski upravljalnik skoraj nuja. Nastavitve programov se na kabelskem omrežju velikokrat menjajo in potrebna je ponovna nastavitev, kar univerzalni daljinec dostikrat ne omogoča.

  Priskrbimo vam lahko originalni LG, Philips, Samsung, Sony, Sharp, Panasonic in vse ostale znamke. Cene originalnih daljincev so zelo različne od samega modela TV sprejemnika in se gibljejo med 20 in 60 eurov. Za točno ceno nas pokličite ali izpolnite kontaktni obrazec in vam jo sporočimo v čim krajšem času.

  Cenejša varianta je nadomestni daljinec za TV

  Nadomestni je popolna zamenjava za originalni in ni kot univerzalni daljinec kateremu velikokrat manjkajo funkcije in dostikrat zaradi tega postane popolnoma neuporaben. Vse funkcije ki jih nudi original jih nudi tudi nadomestni. Moteče je lahko samo drugačna razporeditev tipk na daljincu. V servisu preko računalnika programiramo nadomestnega točno za vaš tip TV sprejemnika.

  Kupi nadomestni daljinec

  Poleg dobite tudi nove baterije, tako da daljinec lahko uporabljate takoj in dejansko dela kot original. Takšna rešitev je za vas poceni in hitra, kajti original ni vedno na zalogi in ga je potrebno naročiti. Njegova prednost je tudi v tem, da podpira več naprav hkrati. Poleg TV sprejemnika še SAT, Pay TV, DTT, DVD, VCR, HI FI, PS2, Xbox… V primeru, da se vam TV pokvari daljinec še vedno lahko programiramo na novo napravo. Cena nadomestnega daljinca s programiranjem za vaš TV aparat je 18 eurov. Več si lahko preberete na spletni strani proizvajalca.