Philips servis

domov > Philips servis

Philips servis Ljubljana

Naš Philips servis vam nudi popravila TV sprejemnikov, audio in video naprav.

Podjetje Philips je bilo ustanovljeno leta 1891 v Eindhovnu na Nizozemskem. Spada med največje inovatorje na področju zabavne elektronike, tako je leta 1972 Philips na trg plasiral prvi kasetni videorekorder, kompaktni disk – CD pa so v podjetju Philips razvili skupaj s Sonyem leta 1982. Philips je tudi ustvaril funkcijo Ambilight. TV sprejemnik oddaja svetlobo iz zadnje strani televizorja in dogajanje razširi na ves prostor. Ambilight uporablja samo podjetje Philips pri določenih modelih.

Kako vam lahko pomagamo?

Spodaj napišite vašo težavo oz. sporočilo za naš Philips servis in poskušali bomo odgovoriti.

  Servis Philips TV in Philips audio opreme

  Naš servis Philips TV vam nudi popravila vseh vrst TV sprejemnikov LED, LCD in OLED. Vsak TV aparat pregledamo isti dan kot je prišel v naš Philips servis in sicer brezplačno. Če potrebujete vam lahko ponudimo tudi prevoz aparata. Cena prevoza v servis televizorjev Philips in nazaj na vaš dom je 20 eur (območje Ljubljana). Prevoz izven območja Ljubljane je odvisen od oddaljenosti in po dogovoru s stranko. Popravilo je najbolj odvisno od dobavljivosti rezervnih delov. Po pregledu obvestimo stranko o ceni in času popravila. V vsakem primeru TV popravimo v najkrajšem možnem času. V primeru daljšega čakanja na dele vam lahko ponudimo tudi nadomestni TV aparat.

  Popravljamo tudi Philips audio program, v katerega spada tudi proizvodi Marantz. Marantz je Japonska firma, katere lasnik je postal Philips leta 1980. Marantz servis obsega popravilo HI-FI komponent, ojačevalcev, receiverjev, CD predvajalnikov…

  Originalnimi in nadomestnimi Philips daljinci

  Noben daljinec ni večen. Zaradi vsakodnevne uporabe je velika možnost okvare in zato smo tu naš Philips servis. Vaš philips daljinec se vedno potrudimo popraviti, če to ni izvedljivo ga nadomestimo z novim. Naš servis televizorjev Philips vam nudi veliko izbiro originalnih daljincev podjetja Philips, lahko pa se odločite za cenovno ugodnejše nadomestne daljince, ki se programirajo točno za vaš model TV sprejemnika. Nadomestni daljinec je popolna zamenjava za vaš originalni daljinec in ne kot univerzalni daljinec. Tudi pri menjavi baterij ne zgubi nastavitev za vaš TV aparat. Univrzalnemu daljinecu vedno manjkajo določene funkcije… Philips daljinec lahko naročite tudi na naši spletni strani.

  Če spodaj ne najdete philips daljinec, ki ustreza vašemu aparatu, nam pišite!

  Lahko po naročilu dobavimo daljinec točno za vaš model. Na voljo je tudi nadomestni daljinec, katerega mi programiramo preko računalnika točno za vaš model TV sprejemnika. Zato od vas potrebujemo model vašega TV aparata.

  Kupi nadomestni univerzalni daljinec

  Daljinec pošljemo tudi po pošti.

  Pošlji povpraševanje za originalni ali nadomestni daljinec

   Potreboval bi ponudbo za:

   OriginalNadomestniOriginal in nadomestni

   Tu lahko dadate sliko daljinca.