Samsung servis

domov > Samsung servis

Samsung servis Ljubljana

Naš Samsung servis vam nudi popravilo TV aparatov tega proizvajalca, poleg pa tudi kompleten audio in video program ter računalniške monitorje, ne popravljamo pa telefonov in tablic.

Podjetje Samsung je bilo ustanovljeno leta 1938 v Južni Koreji. V elektronsko industrijo pa se je vključilo v letu 1960. Po letu 1990, je Samsung bolj globaliziral svoje dejavnosti, zlasti izdelavo mobilnih telefonov in polprevodnikov, ki so postali njen najpomembnejši vir dohodka. Leta 1995 so ustvarili svoj prvi zaslon na tekoče kristale. Deset let kasneje, pa je postal največji svetovni proizvajalec zaslonskih plošč s tekočimi kristali.

Kako vam lahko pomagamo?

Spodaj napišite vašo težavo in poskušali bomo najti rešitev.

  Servis Samsung TV aparatov, audio in video aparatov

  Naš Samsung servis vam nudi popravila TV aparatov vseh vrst LED, LCD in QLED. Vsak TV aparat skrbno pregledamo in naredimo oceno stroškov še isti dan ko je dostavljen v Samsung servis. Potrudimo ga popravimo v najkrajšem možnem času, odvisno od dobavljivosti rezervnih delov. Glede dobavljivosti delov je podjetje Samsung zelo hitero in se zelo trudi za svoje kupce. V primeru daljšega čakanja na rezervne dele vam naš servis Samsung TV lahko ponudimo tudi nadomestni aparat.

  Poleg servis Samsung TV – jev, popravimo tudi audio in video program Samsung. V to kategorijo spadajo glasbeni stolpi, hišni kino, DVD predvajalniki in snemalniki…

  Nudimo originalen samsung daljinec

  V primeru okvare, vaš samsung daljinec popravi naš Samsung servis, če pa to ni izvedljivo pa ga nadomestimo z novim originalnim ali pa nadomestnim daljincem. Nekateri starejši modeli niso več dobavljivi, vendar so večinoma samsung daljinci med seboj kompatibilni. Cenovno ugodnejše kot je originalni daljinec podjetja Samsung nadomestiti z nadomestnim, ki se programira točno za vaš model TV sprejemnika. Nadomestni daljinec ni kot univerzalni daljinec kateremu velikokrat manjkajo funkcije in je popolna zamenjava za originalni daljinec. Tudi pri menjavi baterij ne zgubi nastavitev za vaš TV aparat. Nadomestni ali originalni samsug daljinec lahko naročite tukaj.

  Če spodaj ne najdete daljinec ki ustreza vašemu Samsung TV aparatu, nam pišite!

  Lahko po naročilu dobavimo daljinec točno za vaš model. Na voljo je tudi nadomestni daljinec, katerega mi programiramo preko računalnika točno za vaš model TV sprejemnika. Zato od vas potrebujemo model ali oznako na originalnem daljincu. Pošljemo tudi po pošti.

  Kupi nadomestni – univerzalni daljinec

  Pošlji povpraševanje za originalni ali nadomestni daljinec

   Potreboval bi ponudbo za:

   OriginalNadomestniOriginal in nadomestni

   Tu lahko dadate sliko daljinca.