LG servis

domov > LG servis

LG servis zabavne elektronike

Podjetje LG je bilo ustanovljeno leta 1958 v Južni Koreji pod imenom Gold Star. Sedaj je podjetje LG eno največjih in v zadnjem času tudi eden izmed najkvalitetnejših proizvajalcev zabavne elektronike na svetu ki zaposluje 83000 ljudi. Naš servis LG televizorjev nudi popravila vseh vrst TV aparatov, audio in video program tega proizvajalca. Poleg nudimo tudi servis monitorjev ne popravljamo pa telefonov in tablic. Naš LG servis vam nudi brezplačen pregled vseh vrst aparatov na vašo željo pa tudi prevoz v servis in nazaj na vaš dom za 20 eur (območje Ljubljana). Prevoz izven območja Ljubljane je odvisen od oddaljenosti in po dogovoru s stranko.

Kako vam lahko pomagamo?

Spodaj napišite vašo težavo in poskušali bomo najti rešitev.

  Servis LG televizorjev, audio in video opreme

  Naš LG servis nudi popravila vseh vrst TV aparatov proizvajalca LG, LED, LCD, OLED in PDP plazma. Vsak TV aparat pregledamo isti dan kot je prišel v servis, popravimo ga v najkrajšem možnem času, odvisno od dobavljivosti rezervnih delov. Glede dobavljivosti delov je servis LG televizorjev najhitrejši, kajti podjetje LG ima zelo hitro dobavljivost. V primeru daljšega čakanja na rezervne dele vam naš LG servis lahko ponudi tudi nadomestni TV aparat.

  Popravljamo tudi audio in video program proizvajalca LG. V to kategorijo spadajo glasbeni stolpi, hišni kino, DVD predvajalniki in snemalniki…

  Potrebujete originalni LG daljinec

  Nudimo vam servis LG televizorjev in v primeru da se vaš LG daljinec pokvari se ga potrudimo popraviti. Če to ni izvedljivo pa ga nadomestimo z novim originalnim podjetja LG ali pa nadomestnim daljincem. Nekateri starejši modeli niso več dobavljivi, vendar so večinoma LG daljinci med seboj kompatibilni. Cenovno ugodnejše je originalni daljinec nadomestiti z nadomestnim, ki se programira točno za vaš model TV sprejemnika. To opravi naš LG servis. Nadomestni daljinec ni kot univerzalni daljinec kateremu velikokrat manjkajo funkcije in je popolna zamenjava za originalni daljinec. Tudi pri menjavi baterij ne zgubi nastavitev za vaš TV aparat. Več o originalnih in nadomestnih daljincih si lahko preberete tu.

  Če spodaj ne najdete daljinec ki ustreza vašemu LG aparatu, nam pišite!

  Naš LG servis vam bo poskušal dobaviti enak daljinec kot je vaš originalni. Na voljo je tudi nadomestni daljinec, katerega mi programiramo preko računalnika točno za vaš model TV sprejemnika. Zato od vas potrebujemo model aparata ali oznako na originalnem daljincu. Pošljemo tudi po pošti.

  Kupi nadomestni – univerzalni daljinec

  Pošlji povpraševanje za originalni ali nadomestni daljinec

   Potreboval bi ponudbo za:

   OriginalNadomestniOriginal in nadomestni

   Tu lahko dadate sliko daljinca.