Sony servis

domov > Sony servis

Sony servis Ljubljana

Naš Sony servis vam nudi predvsem popravila TV aparatov, audio in video naprav.

Zgodovina podjetja Sony sega v leto 1946. Svoj prvi komercialni uspeh je dosegla leta 1955 z prodajo manjših radiov oziroma tranzistorjev po celem svetu, še posebaj Ameriki. Podjetje je bilo zelo napredno v video snemalnikih in razvilo Betamax sistem, ki pa se na koncu ni obdržal kot vodilni standart na tem področju. Prehitel ga je JVC-jev VHS sistem. Uspeli pa so na področju video kamer s sistem Hi8, nekaj kasneje so predstavili zelo uspešen wakman in discman. Firma je zelo prisotna na področju fotogafije, mobilnih naprav, igralnih konzol (playstation PS3 in PS3), tv aparatov…

Kako vam lahko pomagamo?

Spodaj napišite vašo težavo oz. sporočilo za naš Philips servis in poskušali bomo odgovoriti.

  Sony servis tv aparatov, video in audio naprav

  V našem servisu nudimo popravila Sony servis TV aparatov, video in audio naprav: domači kino, projektorji, DVD in Blu-ray predvajalniki. Vsak aparat se potrudimo popraviti v čim krajšem možnem času odvisno od dobavljivosti rezevnih delov.

  Originalni in nadomestni sony daljinec

  Vaš sony daljinec se potrudimo popraviti, če to ni izvedljivo vam lahko priskrbimo novega originalnega podjetja Sony. Na voljo vam je originalni ali nadomestni daljinski upravljalnik. Tu si jih lahko ogledate in preberete več.

  Če spodaj ne najdete philips daljinec, ki ustreza vašemu aparatu, nam pišite!

  Lahko po naročilu dobavimo daljinec točno za vaš model. Na voljo je tudi nadomestni daljinec, katerega mi programiramo preko računalnika točno za vaš model TV sprejemnika. Zato od vas potrebujemo model vašega TV aparata. Daljinec pošljemo tudi po pošti!

  Kupi nadomestni – univerzalni daljinec

  Pošlji povpraševanje za originalni ali nadomestni daljinec

   Potreboval bi ponudbo za:

   OriginalNadomestniOriginal in nadomestni

   Tu lahko dadate sliko daljinca.