Sharp servis

domov > Sharp servis

Sharp servis Ljubljana

Podjetje Sharp se nahaja v Osaki na Japonskem in zaposluje skoraj 50000 ljudi. Ustanovljeno je bilo že leta 1912 in so se ukvarjali z izdelavo svinčnikov. 1925 so začeli z prodajo prve generacije Japonskih radijev, 1953 pa začeli z izdelavo televizijskih sprejemnikov. Izdelali so prvi LCD kalkulator in še vedno so eni izmed največjih proizvajalcev LCD zaslov za TV sprejemnike. Poleg tega proizvajajo mobilne telefone, projektorje, laserske tiskalnike, mikrovalovne pečice, solarne panele… TV sprejemnike prodajajo po znamko Aquos. Naš sharp servis vam nudi popravila vseh vrst TV sprejemnikov, audio in video aparatov.

Kako vam lahko pomagamo?

Spodaj napišite vašo težavo in poskušali bomo najti rešitev.

  Sharp TV servis, audio in video programa

  Sharp TV servis vseh vrst LED in LCD. TV sprejemnik pregledamo isti dan, popravimo pa ga v najkrajšem možnem času odvisno od dobavljivosti rezervnih delov. V primeru daljšega čakanja na rezervni del vam lahko ponudimo tudi nadomestno televizijo. Naš sharp servis popravlja tudi program projektorjev ter audio in video aparate. Prevoz TV aparata na servis in nazaj na vaš dom je 20 eur (območje Ljubljana), pregled je brezplačen.

  Daljinski upravljalnik za vaš Sharp TV

  Daljinski upravljalnik se lahko popravi ali zamenja za novega. Zamenjava je lahko za originalnega podjetja Sharp ali nadomestnega.

  Če spodaj ne najdete daljinec ki ustreza vašemu Sharp TV aparatu, nam pišite!

  Lahko po naročilu dobavimo daljinec točno za vaš model. Nadomestnega daljinec, mi programiramo preko računalnika točno za vaš model TV sprejemnika. Zapomni si nastavitve tudi ob menjavi batarij. Zato od vas potrebujemo model ali oznako na originalnem daljincu. Pošljemo tudi po pošti!

  Kupi nadomestni – univerzalni daljinec

  Pošlji povpraševanje za originalni ali nadomestni daljinec

   Potreboval bi ponudbo za:

   OriginalNadomestniOriginal in nadomestni

   Tu lahko dadate sliko daljinca.